Job opportunities

Provledare med inriktning mot högspänningsprovning

Som provningsingenjör på STRI fokuserar du på genomförandet av våra provningsuppdrag i nära samarbete med våra kunder. Våra sätt att arbeta erbjuder intressanta möjligheter till personlig utveckling.

Du utvecklar din tekniska kompetens genom att delta i strategisk och långsiktig planering, kunddialog, genomförande av projekt som även innefattar interna och externa utvecklingsprojekt. Du ansvarar för att nå uppsatta projektmål med avseende på budget, tidplan och leveransinnehåll.

Framför oss ser vi en drivande och noggrann person med förmåga att se världen genom företagets ögon och som med sitt utåtriktade sätt skapar långsiktiga kontakter, både interna och externa. Vi ser även att du har förmågan att både kunna arbeta självständigt och i grupp samt att självständigt kunna planera, specificera och driva uppdrag och utvecklingsprojekt.

Vi vill att du är högskoleutbildad (minst 180 hp) med inriktning mot elkraft. Vi vill även att du har goda datakunskaper samt förmåga att kunna formulera dig i engelska, i såväl tal som skrift.

Vi vill att du har erfarenhet från arbete med högspänningsprovning, isolationskoordinering och/eller högspänningsapparater.

Meriterande om du är utbildad inom mätteknik samt har erfarenhet av projektledning.

Placeringsort är Ludvika.

Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsterna.

För mer information, kontakta Dan Windmar, enhetschef Provning.

Windmar, Dan
+46 240 79 506
dan.windmar@stri.se

Dina ansökningshandlingar sänder du med e-post till work@stri.se